LIVE UPDATE. 356 zile de invazie. Armata ucraineană a început antrenamentele pe tancurile Leopard 2 în Polonia

  • Președintele polonez Andrzej Duda și ministrul Apărării Naționale Mariusz Blaszczak au vizitat luni Brigada a 10-a de cavalerie blindată din Świętoszów, Polonia, și s-au întâlnit cu instructori polonezi și soldați ucraineni care se antrenează pe tancurile Leopard 2 A4.
  • Serviciul de presă al Ministerului Apărării din Polonia a informat despre acest lucru pe rețelele sale de socializare.
  • 105 militari ucraineni au sosit în Polonia – 84 ca parte a 21 de echipaje de tancuri și 21 de personal tehnic. Cursul de pregătire pentru soldații ucraineni va dura o lună, cu 10-12 ore de cursuri pe zi.

În Polonia a început instruirea militarilor ucraineni pe tancurile Leopard 2 în cadrul misiunii de instruire a Uniunii Europene EUMAM Ucraina, conform CNN.

Serviciul de presă al Ministerului Apărării din Polonia a informat despre acest lucru pe rețelele sale de socializare.

Președintele Poloniei, Andrzej Duda, a vizitat personal terenul de antrenament al Brigăzii a 10-a de cavalerie blindată. Acolo, militarii ucraineni sunt instruiți să opereze tancurile Leopard 2A4, pe care Varșovia intenționează să le predea Forțelor Armate ale Ucrainei.

FOTO – CNN

La instrucțiunile președintelui Ucrainei, începem pregătirea militarilor ucraineni. La exerciții participă soldați experimentați, hotărâți să protejeze Patria. Ne desfășurăm activitățile aliate prin intermediul ajutorului militar și umanitar, precum și prin organizarea de antrenamente” , a declarat președintele polonez Andrzej Duda.

105 militari ucraineni au sosit în Polonia – 84 ca parte a 21 de echipaje de tancuri și 21 de personal tehnic. Cursul de pregătire pentru soldații ucraineni va dura o lună, cu 10-12 ore de cursuri pe zi.

The post LIVE UPDATE. 356 zile de invazie. Armata ucraineană a început antrenamentele pe tancurile Leopard 2 în Polonia appeared first on Aleph News.

Previous post Primul fotbalist internațional gay din Cehia: Explicația unui anunț curajos
Next post De ce ar trebui să programezi sexul? Planificarea din timp este la fel de pasională ca și o partidă spontană, spun oamenii de știință