LIVE UPDATE. 344 zile de invazie. Germania are rapid nevoie de noi tancuri Leopard pentru a le înlocui pe cele care merg în Ucraina

  • Germania trebuie să comande rapid noi tancuri Leopard, după ce s-a angajat să trimită 14 tancuri proprii în Ucraina, a declarat Boris Pistorius.
  • De unde vin banii – pentru a o spune în termeni casual, sincer, nu-mi pasă”, a adăugat Pistorius.
  • Cancelarul Olaf Scholz a anunțat săptămâna trecută că tancurile de luptă fabricate în Germania vor fi trimise trupelor de la Kiev.

Germania trebuie să comande rapid noi tancuri Leopard, după ce s-a angajat să trimită 14 tancuri proprii în Ucraina, a declarat miercuri ministrul Apărării din această țară, Boris Pistorius.

Factorul decisiv pentru mine este că trebuie să comandăm noi tancuri, și nu într-un an, ci rapid, astfel încât producția să poată începe și să putem planifica câte noi Leoparduri vom avea disponibile – și când”, a declarat Pistorius reporterilor într-o vizită în orașul Augustdorf, scrie CNN.

De unde vin banii – pentru a o spune în termeni casual, sincer, nu-mi pasă. Ceea ce contează este că vom livra rapid”, a adăugat Pistorius.

Cancelarul Olaf Scholz a anunțat săptămâna trecută că tancurile de luptă fabricate în Germania vor fi trimise trupelor de la Kiev, după intensificarea presiunilor internaționale conduse de Statele Unite, Polonia și un bloc de alte națiuni europene, care au cerut Berlinului să își intensifice sprijinul militar pentru Ucraina.

The post LIVE UPDATE. 344 zile de invazie. Germania are rapid nevoie de noi tancuri Leopard pentru a le înlocui pe cele care merg în Ucraina appeared first on Aleph News.

Previous post Un fotomodel rus care l-a numit pe Vladimir Putin „psihopat”, a fost ucisă de fostul ei iubit
Next post Mister la grădina zoologică: o maimuță a rămas însărcinată deși a stat singură într-o cușcă timp de doi ani