LIVE UPDATE. 320 zile de invazie. Cel mai sângeros Crăciun pe stil vechi de la al Doilea Război Mondial încoace

  • Ministerul rus al Apărării a anunțat că 89 de militari ruși au fost uciși ca urmare a unui atac ucrainean cu șase rachete HIMARS.
  • Forțele armate ale Rusiei afirmă că au ucis peste 600 de militari ucraineni într-un atac masiv cu rachete asupra unor baze temporare din Kramatorsk

Forțele armate ale Rusiei au ucis peste 600 de militari ucraineni într-un atac masiv cu rachete asupra unor baze temporare din Kramatorsk, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării, generalul-locotenent Igor Konașenkov.

În cursul zilei trecute, mijloacele de informații rusești au detectat și au confirmat în mod fiabil, prin diverse canale independente, unele baze temporare ale militarilor ucraineni din Kramatorsk”, a declarat purtătorul de cuvânt. Ca urmare a unui atac masiv cu rachete asupra acestor baze temporare ale unităților ucrainene, peste 600 de militari ucraineni au fost uciși”, a adăugat el.

Peste 700 de militari ucraineni se aflau în unitatea nr. 28 și peste 600 în unitatea nr. 47 din Kramatorsk, a precizat Konashenkov. Lovitura asupra forțelor armate ucrainene a făcut parte dintr-o operațiune de represalii, a precizat el. Ca răspuns la o lovitură ilicită aplicată de regimul de la Kiev asupra unei baze militare rusești temporare în așezarea Makeyevka din Republica Populară Donețk în primele minute ale lunii ianuarie 2023, comandamentul grupului unit al forțelor militare ruse a efectuat o operațiune de represalii”, a declarat el.

Anterior, Ministerul rus al Apărării a anunțat că 89 de militari ruși au fost uciși ca urmare a unui atac ucrainean cu șase rachete HIMARS asupra unui centru de desfășurare temporară a forțelor armate ruse din Makeyevka în primele ore ale zilei de 1 ianuarie.

The post LIVE UPDATE. 320 zile de invazie. Cel mai sângeros Crăciun pe stil vechi de la al Doilea Război Mondial încoace appeared first on Aleph News.

Previous post Biotehnologia: arma supremă pentru sănătatea umană și planetară
Next post Secretarul general al NATO consideră că a venit timpul ca Suedia să adere la alianța militară