LIVE UPDATE. 294 de zile de invazie. Ucraina: Economia ar putea cădea cu 50% în acest an

  • Economia Ucrainei ar putea scădea cu 50% în acest an dacă Rusia continuă să atace rețeaua națională de energie electrică a țării și alte infrastructuri critice, a declarat premierul, Denis Șmihal.
  • Dacă activitățile teroriste ale Rusiei împotriva infrastructurii noastre continuă, am putea pierde încă 10% din aceste cifre – adică până la 50% din PIB-ul nostru” , a continuat premierul.
  • Guvernul ucrainean a estimat că pagubele provocate de război ar putea ajunge la 700 de miliarde de dolari până la sfârșitul anului, în condițiile în care toate sectoarele economiei au fost afectate de război, a adăugat el.

Economia Ucrainei ar putea scădea cu 50% în acest an dacă Rusia continuă să atace rețeaua națională de energie electrică a țării și alte infrastructuri critice, a declarat premierul, Denis Șmihal, potrivit BBC.

Dacă activitățile teroriste ale Rusiei împotriva infrastructurii noastre continuă, am putea pierde încă 10% din aceste cifre – adică până la 50% din PIB-ul nostru” , a continuat premierul.

Guvernul ucrainean a estimat că pagubele provocate de război ar putea ajunge la 700 de miliarde de dolari până la sfârșitul anului, în condițiile în care toate sectoarele economiei au fost afectate de război, a adăugat el.

The post LIVE UPDATE. 294 de zile de invazie. Ucraina: Economia ar putea cădea cu 50% în acest an appeared first on Aleph News.

Previous post MAE a emis o atenţionare de călătorie pentru Franţa: Perturbări ale zborurilor pe Charles de Gaulle şi Orly
Next post Belarus ar putea fi forțat de Vladimir Putin să se alăture războiului, după ce au apărut marcaje misterioase