LIVE UPDATE. 292 de zile de invazie. Zelenski: Autoritățile fac totul pentru a restabili alimentarea cu energie în regiunea Odesa

  • Președintele Volodimir Zelenski a participat, duminică, o reuniune a Cartierului General al Comandantului-Șef Suprem.
  • Șeful statului a precizat că autoritățile fac tot ce le stă în putință pentru a restabili alimentarea cu energie în regiunea Odesa.
  • Situația rămâne complicată în mai multe localități din regiunile Kiev, lviv, Vinnytsia, Ternopil, Chernivtsi, Zakarpattya, Sumy, Dnipro.

Președintele Volodimir Zelenski a participat, duminică, o reuniune a Cartierului General al Comandantului-Șef Suprem.

„A avut loc o ședință a Cartierului General. Situația în prim-plan, refacerea energiei, informații despre planurile și calculele ocupanților. Lucrăm la totul în detaliu” , a transmis președintele Ucrainei, potrivit Reuters.

Șeful statului a precizat că autoritățile fac tot ce le stă în putință pentru a restabili alimentarea cu energie în regiunea Odesa.

„În acest moment, proviziile au fost parțial restabilite în Odesa și în alte orașe. Facem totul pentru a rezolva situația” , a mai subliniat Zelenski.

Situația rămâne complicată în mai multe localități din regiunile Kiev, lviv, Vinnytsia, Ternopil, Chernivtsi, Zakarpattya, Sumy, Dnipro.

Lucrăm cu partenerii pentru a ușura situația și pentru a le oferi oamenilor noștri mai multe oportunități, mai multă energie electrică” , a transmis Zelenski.

The post LIVE UPDATE. 292 de zile de invazie. Zelenski: Autoritățile fac totul pentru a restabili alimentarea cu energie în regiunea Odesa appeared first on Aleph News.

Previous post VIDEO. Faceți cunoștință cu „Dave”, pisica cu care doi jucători englezi pleacă din Qatar
Next post Donald Trump vs. Joe Biden în 2024: Ce se poate întâmpla