LIVE UPDATE. 269 de zile de invazie. Emirul Qatarului laudă „cooperarea” Rusiei pentru Cupa Mondială de fotbal

  • Emirul Qatarului, șeicul Tamim bin Hamad Al-Thani, a lăudat „cooperarea” Rusiei în pregătirea Cupei Mondiale de fotbal.
  • Președintele rus a felicitat Qatarul pentru găzduirea Cupei Mondiale de fotbal, care se deschide duminică în țara din Golf, potrivit unui comunicat al biroului emirului.
  • Rusia, care a găzduit Cupa Mondială din 2018, a fost exclusă de la Cupa Mondială din 2022 după invazia sa în Ucraina în februarie.

Emirul Qatarului, șeicul Tamim bin Hamad Al-Thani, a lăudat cooperarea” Rusiei în pregătirea Cupei Mondiale de fotbal, în timpul unei convorbiri telefonice cu președintele Vladimir Putin, vineri, scrie a News.

Președintele rus a felicitat Qatarul pentru găzduirea Cupei Mondiale de fotbal, care se deschide duminică în țara din Golf, potrivit unui comunicat al biroului emirului. Emirul i-a mulțumit lui Vladimir Putin pentru mesajul său și a lăudat cooperarea Rusiei în organizarea acestui eveniment global” .

Rusia, care a găzduit Cupa Mondială din 2018, a fost exclusă de la Cupa Mondială din 2022 după invazia sa în Ucraina în februarie.

Anul trecut a participat la un exercițiu internațional de securitate pentru evenimentul sportiv, dar diplomații spun că Rusia a fost exclusă în mare măsură din pregătirile pentru Cupa Mondială.

Qatar, un aliat apropiat al SUA și care găzduiește cea mai mare bază militară americană din Orientul Mijlociu, și-a consolidat legăturile cu Rusia în ultimii ani.

The post LIVE UPDATE. 269 de zile de invazie. Emirul Qatarului laudă „cooperarea” Rusiei pentru Cupa Mondială de fotbal appeared first on Aleph News.

Previous post Supa de aripioare de rechin în centrul atenției la COP-19. Anual această industrie cauzează moartea a 100 de milioane de animale
Next post RAPORT. Sponsorul COP 27, Coca-Cola, a primit titlul de „cel mai mare poluator de plastic din lume”