LIVE UPDATE. 246 de zile de invazie. Blinken: Vladimir Putin a fost avertizat personal cu privire la consecințele pentru Rusia dacă va folosi arme nucleare

  • Anthony Blinken a declarat că Vladimir Putin a fost avertizat personal cu privire la consecințele pentru Rusia dacă va folosi arme nucleare în războiul împotriva Ucrainei.
  • Am comunicat acest lucru foarte clar și direct rușilor, inclusiv președintelui Putin” , a subliniat Anthony Blinken.
  • Oficialul american de rang înalt a precizat că declarațiile Federației Ruse despre presupusa pregătire a așa-zisei „bombe murdare” de către partea ucraineană reprezintă „o altă fabricație” a Kremlinului. 

Secretarul de stat al SUA Anthony Blinken a declarat că președintele rus Vladimir Putin a fost avertizat personal cu privire la consecințele pentru Rusia dacă va folosi arme nucleare în războiul împotriva Ucrainei, scrie Bloomberg.

Am comunicat acest lucru foarte clar și direct rușilor, inclusiv președintelui Putin” , a subliniat Anthony Blinken.

Oficialul american de rang înalt a precizat că declarațiile Federației Ruse despre presupusa pregătire a așa-zisei „bombe murdare” de către partea ucraineană reprezintă „o altă fabricație” a Kremlinului. 

Secretarul de stat american a reamintit că declarații similare au mai fost făcute de Federația Rusă, care i-a acuzat pe alții de ceea ce se pregătea să facă ea însăși.

În acest sens, șeful Departamentului de Stat al SUA a calificat acțiunile Federației Ruse drept „iresponsabile” .

The post LIVE UPDATE. 246 de zile de invazie. Blinken: Vladimir Putin a fost avertizat personal cu privire la consecințele pentru Rusia dacă va folosi arme nucleare appeared first on Aleph News.

Previous post Le Monde: Războiul din Ucraina complică căutarea „suveranității europene”
Next post Casa Albă: Biden nu vrea o întâlnire cu Putin la summitul G20