LIVE UPDATE. 237 de zile de invazie. Atacul cu drone rusești asupra Kievului a ucis o femeie însărcinată și pe soțul ei, spun oficialii ucraineni

  • Un atac cu drone rusești asupra capitalei ucrainene a ucis luni dimineață o femeie însărcinată în șase luni și pe soțul acesteia, potrivit primarului Kievului.
  • Lumea poate și trebuie să oprească această teroare”, a spus Zelenski.
  • El a spus că, deși Ucraina a reușit să doboare dronele Shahed de fabricație iraniană, acest lucru nu a fost suficient.

Un atac cu drone rusești asupra capitalei ucrainene a ucis luni dimineață o femeie însărcinată în șase luni și pe soțul acesteia, potrivit primarului Kievului. Ca reacție, președintele Volodimir Zelenski a declarat: Vladimir Putin poate înregistra o altă „realizare” – a ucis încă o femeie însărcinată”.

Lumea poate și trebuie să oprească această teroare”, a spus Zelenski. Când vorbim despre nevoia Ucrainei de apărare antiaeriană și antirachetă, vorbim despre vieți reale care sunt luate de teroriști.”

El a spus că, deși Ucraina a reușit să doboare dronele Shahed de fabricație iraniană, acest lucru nu a fost suficient.

Pentru a garanta protecția cerului nostru și pentru a reduce la zero capacitățile teroriștilor ruși, avem nevoie de sisteme de apărare aeriană mult mai moderne și de mai multe rachete pentru astfel de sisteme”, a adăugat el.

The post LIVE UPDATE. 237 de zile de invazie. Atacul cu drone rusești asupra Kievului a ucis o femeie însărcinată și pe soțul ei, spun oficialii ucraineni appeared first on Aleph News.

Previous post Emmanuel Macron face apel către europeni: „Trebuie să ne trezim, nici americanii, nici chinezii nu ne vor face astfel de cadouri!”
Next post Pentagonul nu poate confirma informațiile privind angajamentul Iranului de a furniza rachete Rusiei