LIVE UPDATE. 236 de zile de invazie. NATO va efectua un exercițiu pentru a-și testa potențialul arsenal nuclear

  • NATO va începe de mâine, luni, 17 octombrie, un exercițiu numit Steadfast Noon, care are scopul de a verifica arsenalului său nuclear.
  • 60 de avioane din 14 țări vor fi văzute deasupra Europei de Vest și a Mării Nordului.
  • Unele dintre ele vor transporta replici fidele ale bombelor atomice tactice pe care Statele Unite le are depozitate pe continent.

ȘTIREA INIȚIALĂ

NATO va începe de mâine, luni, 17 octombrie, un exercițiu numit Steadfast Noon, care are scopul de a verifica arsenalului său nuclear. 60 de avioane din 14 țări vor fi văzute deasupra Europei de Vest și a Mării Nordului.

Unele dintre ele vor transporta replici fidele ale bombelor atomice tactice pe care Statele Unite le are depozitate pe continent. Antrenamentul este pregătit de dinainte de războiul pornit de Rusia în Ucraina și nu are legătură cu acesta, a anunțat Alianța în repetate rânduri.

The post LIVE UPDATE. 236 de zile de invazie. NATO va efectua un exercițiu pentru a-și testa potențialul arsenal nuclear appeared first on Aleph News.

Previous post Dana Gîrbovan, președinte UNJR, președinte al Curții de Apel Cluj: „În Legile Justiției, pe șestache s-a încercat și s-a și reușit ca verificările CSAT pe tema „acoperiților din Justiție” să fie golite de conținut”
Next post Holera se răspândește rapid în Siria, cu 13.000 de cazuri și 60 de decese