LIVE UPDATE. 232 de zile de invazie. Franța va furniza Ucrainei sisteme de apărare antiaeriană și arme, afirmă Macron

  • Franța va trimite în următoarele săptămâni sisteme de apărare aeriană, radare, rachete și arme în Ucraina pentru a se apăra împotriva atacurilor cu rachete și drone.
  • Fără a intra în detalii, Macron a spus că Franța furnizează informații militare Ucrainei.
  • Întrebat cu privire la succesul sancțiunilor internaționale, Macron a spus că acestea funcționează.

Franța va trimite în următoarele săptămâni sisteme de apărare aeriană, radare, rachete și arme în Ucraina pentru a se apăra împotriva atacurilor cu rachete și drone, a declarat miercuri președintele francez Emmanuel Macron într-un interviu acordat postului de televiziune France 2.

Macron, ale cărui comentarii vin după ce Ucraina s-a confruntat cu un val de atacuri cu rachete rusești, a declarat că livrările franceze vor ajuta în mod specific la înfrângerea acestor tipuri de amenințări.

El a adăugat că Franța va livra Ucrainei hardware-ul și instruirea necesară. Ucraina a solicitat în mod specific armele ca o prioritate. Președintele francez a precizat că această decizie a fost luată după o fază fără precedent de bombardamente” care au lovit orașele și infrastructurile ucrainene.

Fără a intra în detalii, Macron a spus că Franța furnizează informații militare Ucrainei. Întrebat cu privire la succesul sancțiunilor internaționale, Macron a spus că acestea funcționează.

Rusia este profund destabilizată: în capacitatea sa de a-și regenera armele, producția și industria”, a spus el. Macron a mai declarat: Ne aflăm într-un război hibrid. Nu folosim doar arme pe teren, ci și arme ale informației”, a spus el, adăugând că Rusia folosește o mare varietate de abordări pentru a purta conflictul, inclusiv: canale de propagandă, plata pentru influență, inclusiv pe rețelele de socializare, folosirea ca armă a migrației, șantajul și foametea.

The post LIVE UPDATE. 232 de zile de invazie. Franța va furniza Ucrainei sisteme de apărare antiaeriană și arme, afirmă Macron appeared first on Aleph News.

Previous post Un celebru infractor din lumea interlopă eliberat de Vladimir Putin pentru a lupta în Ucraina, executat după ce a încercat să dezerteze
Next post O dronă britanică Reaper a doborât un terorist ISIS într-un atac mortal de precizie în Siria