LIVE UPDATE. 231 de zile de invazie. Forțele de Apărare ale Ucrainei au doborât marți peste 30 de rachete lansate de Rusia

  • Este a 231-a zi de invazie provocată de Rusia în Ucraina.
  • Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei anunță că în timpul zilei de marți, 11 octombrie, trupele ruse au atacat Ucraina cu treizeci de rachete de croazieră.
  • Autoritățile ucrainene susțin că 32 de ținte au fost doborâte.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei anunță că în timpul zilei de marți, 11 octombrie, trupele ruse au atacat Ucraina cu treizeci de rachete de croazieră, șapte lovituri aeriene și aproximativ douăzeci și cinci de lovituri din sistemele de lansare multiplă de rachete (MLRS).

Autoritățile ucrainene susțin că 32 de ținte au fost doborâte. În urma atacului masiv cu rachete, a fost distrusă infrastructura a peste zece localități din regiunile Lvov, Vinnița, Dnepropetrovsk, Zaporojie și Donețk.

Pe parcursul zilei de marți, 11 octombrie, unitățile Forțelor de Apărare ale Ucrainei au respins atacurile rușilor în zonele localităților Nikolaevka, Soledar, Bahmut, Maiorsk și Pervomaiskoie, anunță autoritățile ucrainene.

Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine 

FOTO – Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine 

The post LIVE UPDATE. 231 de zile de invazie. Forțele de Apărare ale Ucrainei au doborât marți peste 30 de rachete lansate de Rusia appeared first on Aleph News.

Previous post Elon Musk susține că nu a vorbit cu Putin înainte de a scrie pe Twitter că Rusia merită Crimeea
Next post Oficial NATO: Un atac nuclear al Rusiei în Ucraina ar putea atrage o ripostă fizică din partea aliaţilor Kievului