LIVE UPDATE. 222 de zile de invazie. Forțele ucrainene au doborât 8 drone kamikaze de fabricație iraniană

  • Ucraina începe să creadă că poate recupera Crimeea, potrivit celui mai important reprezentant al lui Volodimir Zelenski în regiune.
  • Volodimir Zelenski a confirmat că Ucraina a evacuat complet forțele rusești din orașul cheie din estul țării, Lyman.
  • Cele nouă țări europene care au emis o declarație prin care au condamnat anexarea Ucrainei de către Rusia și-au manifestat sprijinul pentru aderarea Ucrainei la NATO.

Forțele ucrainene au doborât duminică 8 drone kamikaze de fabricație iraniană, informează Kyiv Independent. Potrivit Statului Major General al forțelor armate ucrainene, forțele aeriene ucrainene au efectuat, de asemenea, patru lovituri care au lovit două depozite de arme rusești, precum și două sisteme de rachete antiaeriene.

Trupul lui Paul Urey, un voluntar britanic din aviație care a murit după ce a fost capturat de separatiștii pro-ruși din Ucraina, a fost returnat în Marea Britanie. Familia lui Urey a strâns 9.000 de lire sterline pentru repatrierea corpului său, după ce Biroul pentru Afaceri Externe, Commonwealth și Dezvoltare (FCDO) a declarat că nu poate plăti costurile de transport.

The post LIVE UPDATE. 222 de zile de invazie. Forțele ucrainene au doborât 8 drone kamikaze de fabricație iraniană appeared first on Aleph News.

Previous post EXCLUSIV/Insecuritate. Dumitru Prunariu: De vreo 4 ani Guvernul nu mai plătește contribuția României la Agenția Spațială Europeană. Nu mai accesăm proiecte europene, ni s-a tăiat dreptul de vot
Next post Cum se vizitează mormântul Reginei de la Capela St George și care este prețul „amețitor” al intrării