LIVE UPDATE. 220 zile de invazie. Rușii au lansat un atac cu rachete asupra unui convoi civil umanitar în Zaporojie. Cel puțin 30 de persoane ucise și 88 rănite

  • Putin a anunțat vineri, 30 septembrie, anexarea ilegală a teritoriilor ocupate din Ucraina la Rusia, după „referendumurile” criticate de comunitatea internațională.
  • Consiliul Europei a condamnat anexarea ilegală acestor teritorii menționând că „Crimeea, Herson, Zaporojie, Donețk și Lugansk sunt Ucraina”.
  • Putin a anunțat începerea unei „operațiuni militare speciale” în Ucraina, în primele ore ale zilei de 24 februarie.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Rușii au lansat un atac cu rachete asupra unui convoi civil umanitar la ieșirea din Zaporojie. În urma atacului, 30 de persoane au fost ucise, iar 88 – rănite, anunță șeful Poliției Naționale a Ucrainei, Igor Klimenko, potrivit CNN.

Printre morți se află doi copii: o fată de 11 ani și un băiat de 14 ani. O fetiță de 3 ani a fost, de asemenea, rănită”, a declarat Klimenko.

The post LIVE UPDATE. 220 zile de invazie. Rușii au lansat un atac cu rachete asupra unui convoi civil umanitar în Zaporojie. Cel puțin 30 de persoane ucise și 88 rănite appeared first on Aleph News.

Previous post Anexările din Ucraina: Rusia se opune prin veto rezoluției Consiliului de Securitate, China se abține
Next post Robbie Williams „s-a culcat cu toate fetele din trupa Spice Girl, în afară de una singură”, în timp ce Mel C abordează problema aventurii