LIVE UPDATE. 212 zile de invazie. Zelenski îi încurajează pe ruși să protesteze împotriva ordinului de „mobilizare parțială” al lui Putin

  • Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, i-a chemat joi pe ruși să protesteze împotriva mobilizării parțiale” ordonate săptămâna aceasta de președintele rus Vladimir Putin.
  • În discursul său video zilnic adresat Ucrainei, Zelenski a declarat că mii de soldați ruși au murit deja în războiul care durează de aproape șapte luni.
  • Între 70.000 și 80.000 de ruși au fost uciși sau răniți în timpul războiului din Ucraina, potrivit unei estimări din august a Pentagonului.

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, i-a chemat joi pe ruși să protesteze împotriva mobilizării parțiale” ordonate săptămâna aceasta de președintele rus Vladimir Putin. În discursul său video zilnic adresat Ucrainei, Zelenski a declarat că mii de soldați ruși au murit deja în războiul care durează de aproape șapte luni.

Zeci de mii sunt răniți și mutilați. Vreți mai mult? Nu? Atunci protestați. Ripostați. Fugiți. Sau predați-vă în captivitatea ucraineană. Acestea sunt opțiuni pentru ca voi să supraviețuiți”, a spus Zelenski.

Între 70.000 și 80.000 de ruși au fost uciși sau răniți în timpul războiului din Ucraina, potrivit unei estimări din august a Pentagonului. Adresându-se protestelor anti-război în curs de desfășurare în Rusia, liderul ucrainean a declarat: poporul rus înțelege că a fost înșelat”.

Protestele din Rusia sunt un indicator al stării de spirit în rândul publicului din țară, a spus el.

Sunteți deja complici la toate aceste crime, crime și torturi ale ucrainenilor. Pentru că ați tăcut”, a spus Zelenski, adresându-se poporului rus.

Pentru bărbații din Rusia, aceasta este o alegere de a muri sau de a trăi, de a deveni infirm sau de a-și păstra sănătatea. Pentru femeile din Rusia, alegerea este să-și piardă soții, fiii, nepoții pentru totdeauna sau să încerce în continuare să îi protejeze de moarte, de război, de o singură persoană”, a spus Zelenski.

The post LIVE UPDATE. 212 zile de invazie. Zelenski îi încurajează pe ruși să protesteze împotriva ordinului de „mobilizare parțială” al lui Putin appeared first on Aleph News.

Previous post 6 cele mai dăunătoare alimente care îți distrug viața sexuală
Next post Un astronom regal spune că acesta ar putea fi ultimul secol al omenirii pe Pământ