LIVE UPDATE. 186 de zile de invazie. Rușii transferă tancuri, sisteme de artilerie și rezervoare de combustibil spre Crimeea

  • Rușii au lansat pe timp de noapte mai multe rachete asupra regiunii Zaporojie, distrugând infrastructura în apropierea centrului regional.
  • În noaptea de 27 spre 28 august au sunat alarme de raid aerian în mai multe orașe din Ucraina, inclusiv Odesa.
  • Explozii au izbucnit în Harkov și Zaporojie.

Ocupanții ruși au transferat încă un lot de echipamente în Crimeea. Include tancuri, sisteme de artilerie, tractoare de rachete și rezervoare de combustibil.

Deplasarea convoiului pe calea ferată a fost filmată de jurnaliştii portalului Krym.Realii.

Peste douăzeci de echipamente pot fi văzute în videoclip. Invadatorii tranferă tancurile T-72 și T-80, două tipuri de obuziere autopropulsate – 152-mm 2C19 „Msta-S” și 122-mm 2C1 „Gvozdika”, BMP-uri și camioane. 

Armata rusă a redistribuit și echipamente speciale în Crimeea, de exemplu, tractoare-rachetă și vehicule miniere, inclusiv mașina de inginerie IMR-1 pentru curățarea unei bariere pe baza unui tanc T55. 

Tancurile cu combustibil au fost transportate împreună cu coloana.

https://t.me/uniannet/69891

The post LIVE UPDATE. 186 de zile de invazie. Rușii transferă tancuri, sisteme de artilerie și rezervoare de combustibil spre Crimeea appeared first on Aleph News.

Previous post Kazahstanul suspendă exporturile de arme în contextul războiului din Ucraina
Next post Ce înseamnă schimbările climatice pentru viitorul plantelelor și fructelor exotice cultivate în Marea Britanie