Lionel Richie dezvăluie talentul „secret” al Regelui Charles al III-lea

Lionel Richie dezvăluie talentul „secret” al Regelui Charles al III-lea

Lionel Richie dezvăluie talentul „secret” al Regelui Charles al III-leaLionel Richie dezvăluie talentul „secret” al Regelui Charles al III-lea

  • Artistul a cântat recent la concertul de încoronare al regelui Charles al III-lea.
  • Richie l-a descris pe monarh ca fiind un „comediant secret” cu un „simț al umorului uimitor”.
  • Richie l-a rugat pe rege să vină la American Idol a doua zi după concert.

Lionel Richie a vorbit despre concertul de încoronare în fața regelui Charles al III-lea și a reginei Camilla, proaspăt încoronați, la începutul acestei luni. Cântărețul piesei „All Night Long”, care a revenit acum în calitate de jurat la American Idol alături de Katy Perry, l-a descris pe monarh ca fiind un „comediant secret” cu un „simț al umorului uimitor”, scrie The Independent.

De asemenea, el a împărtășit momentele sale cele mai importante din timpul petrecut la Londra, printre care și faptul că l-a rugat pe rege să vină la American Idol a doua zi după concert. Spre deliciul fanilor regali, Charles și Camilla au avut o apariție surpriză la concursul de cântece, regele făcând o glumă despre faptul că are nevoie de camera înapoi.

Cum îl descrie Richie pe rege

Richie a declarat pentru Extra: „Cred că punctul culminant pentru mine a fost că am mers la rege a doua zi după încoronare și i-am spus: „Vrei să participi la American Idol?”. Iar el a spus: „Da”.

„Iar al doilea lucru care a fost important a fost că a spus: „E în regulă dacă o aduc pe regină?”. Artistul în vârstă de 73 de ani, a continuat: „Da, îl cunosc pe Rege de destul de mult timp. Are un simț al umorului uimitor, pe care nimeni nu-l cunoaște. Este un comediant secret, o spun direct.”

Încoronarea lui Charles și a Camillei a avut loc sâmbătă, 6 mai, iar concertul de încoronare a avut loc duminică, 7 mai, în fața Castelului Windsor. Perry, care este și jurat la American Idol, a fost capul de afiș al spectacolului alături de Richie și Take That. O serie de alți artiști au urcat, de asemenea, pe scenă în acea seară, printre care Olly Murs, Nicole Scherzinger, Lang Lang și Tiwa Savage.

Citește și

The post Lionel Richie dezvăluie talentul „secret” al Regelui Charles al III-lea appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Turneul european al lui Zelenski. Care este scopul vizitelor făcute de liderul ucrainean Previous post Turneul european al lui Zelenski. Care este scopul vizitelor făcute de liderul ucrainean
Cântăreața suedeză Loreen le-a cântat fanilor de acasă balada”Tattoo”! Next post Cântăreața suedeză Loreen le-a cântat fanilor de acasă balada”Tattoo”!