Klaus Iohannis, după decesul Reginei Elisabeta a II-a: Un simbol al loialităţii, a modelat istoria

  • Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, joi seară, un mesaj de condoleanţe, după decesul Reginei Elisabeta.
  • ,,Domnia Majestăţii Sale a modelat istoria modernă şi reprezintă un simbol excepţional al loialităţii şi al angajamentului faţă de serviciul public” , a transmis preşedintele.
  • Şeful statului a afirmat că ,,românii sunt alături de poporul britanic şi de Familia Regală”.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a modelat istoria modernă şi reprezintă un simbol al loialităţii, a transmis, joi, preşedintele României, Klaus Iohannis, după decesul Reginei.

Sincere condoleanţe la trecerea în nefiinţă a Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a. Domnia Majestăţii Sale, care s-a întins pe parcursul a 7 decenii, a modelat istoria modernă şi reprezintă un simbol excepţional al loialităţii şi al angajamentului faţă de serviciul public” , scrie Klaus Iohannis, pe Twitter.

Preşedintele României transmite un mesaj din partea poporului român.

Românii sunt alături de poporul britanic şi de Familia Regală” , a mai scris Iohannis.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi Irlandei de Nord a murit, joi, 8 septembrie, la Castelul Balmoral, reşedinţa sa din Scoţia, unde Regina s-a retras în ultima perioadă. Regina avea 96 de ani şi se afla pe tron de 70 de ani, având cea mai îndelungată domnie din istorie.

Anunţul privind decesul Reginei a fost postat şi pe poarta Palatului Buckingham, un gest prin care poporul este anunţat că „London Bridge is down”.

The post Klaus Iohannis, după decesul Reginei Elisabeta a II-a: Un simbol al loialităţii, a modelat istoria appeared first on Aleph News.

Previous post Fostul consilier al lui Trump, Steve Bannon, acuzat de spălare de bani la New York
Next post Ce se va întâmpla acum, după ce Regina Elisabeta s-a stins din viață. Etapele urmate în primele nouă zile