Johnson, Trudeau şi von der Leyen îşi bat joc de Putin pentru pozele la bustul gol

  • Liderii G7 au ironizat imaginea de „macho” atât de dragă preşedintelui rus.
  • Liderii G7 s-au strâns într-un moment crucial al războiului din Ucraina.
  • Putin a avut întotdeauna grijă de imaginea sa de „macho”, arătându-se de mai multe ori fără cămaşă şi fălindu-se cu realizări sportive.

Liderii G7 au ironizat imaginea de „macho” atât de dragă preşedintelui rus. Liderii G7, cele mai importante 7 economii de pe planetă, s-au strâns într-un moment crucial al războiului din Ucraina.

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a dat tonul cu o glumă. „Ne scoatem jachetele?”, întreabă britanicul. I-a ţinut isonul Justin Trudeau, prim-ministrul Canadei, înţelegând imediat sensul vorbelor lui Johnson, care a continuat: „Trebuie să arătăm că suntem mai puternici decât Putin, nu?”.

Nici Trudeau nu s-a lăsat mai prejos: „Trebuie să avem şi noi fotografiile călare cu pieptul gol”.

Oh, da”, continuă Ursula von der Leyen, preşedintele Comisiei Europene, „călăria este cea mai bună”.

Referirea este la fotografiile cu Putin călare cu pieptul gol, unele celebre, date de Kremlin după la o vacanţă în munţii Siberiei, în 2009.

Putin a avut întotdeauna grijă de imaginea sa de „macho”, arătându-se de mai multe ori fără cămaşă şi fălindu-se cu realizări sportive.

The post Johnson, Trudeau şi von der Leyen îşi bat joc de Putin pentru pozele la bustul gol appeared first on Aleph News.

Previous post Ion Cristoiu: Românii au intuit că politica externă dusă de Klaus Iohannis e pentru satisfacerea orgoliilor sale de provincial al Europei
Next post Coronavirus în România: Aproape 4.000 de cazuri noi și 13 decese, raportate în ultima săptămână