Joe Biden, după ce democrații au avut rezultate mai bune decât se așteptau în alegeri: A fost o zi bună pentru democrație”

Președintele american Joe Biden, încurajat de rezultatele preliminare ale alegerile de la jumătatea mandatului în care democrați au avut rezultate mai bune decât se așteptau, a declarat miercuri că ziua alegerilor de marți a fost bună pentru democrație, dar rezultatele au arătat că americanii au rămas frustrați.

„A fost o zi bună, cred, pentru democrație”, a declarat Biden reporterilor la Casa Albă.

Republicanii au obținut câștiguri modeste în alegerile de la jumătatea mandatului din SUA și este probabil să preia controlul Camerei Reprezentanților, dar controlul Senatului depinde de trei curse în care voturile încă se numără.

Biden a declarat că este pregătit să lucreze cu republicanii.

„Poporul american a arătat clar, cred, că se așteaptă ca republicanii să fie pregătiți să lucreze și cu mine”, a spus el.

Biden a spus că se va opune cu dreptul său de veto inițiativelor de a adopta o interdicție națională a avortului și de a reduce de taxele pentru cei bogați, două propuneri politice pe care republicanii le-ar putea urmări.

El a spus că, atunci când se va întoarce dintr-o călătorie în Asia, îi va invita pe liderii democrați și republicani la Casa Albă pentru a discuta despre prioritățile viitoare.

The post Joe Biden, după ce democrații au avut rezultate mai bune decât se așteptau în alegeri: A fost o zi bună pentru democrație” appeared first on Aleph News.

Previous post Jennifer Aniston a dezvăluit că nu poate avea copii: „Am încercat şi fertilizarea in vitro, am băut ceaiuri chinezeşti, le-am încercat pe toate”
Next post Iranul construiește o rachetă hipersonică „de neoprit”, care poate zbura cu o viteză de 5 ori mai mare decât cea a sunetului