Industria cinematografică de la Hollywood a înregistrat scăderi după greva SAG-AFTRA

Industria cinematografică de la Hollywood a înregistrat scăderi după greva SAG-AFTRA

Industria cinematografică de la Hollywood a înregistrat scăderi după greva SAG-AFTRAIndustria cinematografică de la Hollywood a înregistrat scăderi după greva SAG-AFTRA

  • Cinematografele americane au înregistrat scăderi de până la 18% de la începutul anului.
  • „Shogun” are o cotă de 100% din partea citirorilor și 95% din partea publicului.
  • A doua producție, este „Dune 2″, care a reușit să strângă până acum 32 mil. dolari.

După greva SAG-AFTRA, în care actorii, regizorii, scenariștii, și mulți alți artiști au pus industria cinematografică pe hold, vedem că Hollywood-ul nu reușește să aibă procente favorabile. Cinematografele americane au înregistrat scăderi de până la 18% de la începutul anului.

Avem producția Disney+ „Shogun”. Noua dramă epică are un rating de 100% pe Rotten Tomatoes – și îl merită – spun pasionații de cinema. Și parcă îți vine crezi 15 milioane de oameni. Nu, nu atâția au văzut seria, ci atâția au citit cartea. Deci așteptam o adaptare prestigioasă. În acest moment „Shogun” are o cotă de 100% din partea criticilor și 95% din partea publicului. Cu un roman de peste 1.000 de pagini de comprimat în 10 episoade.

Al doilea supererou este „Dune: Part Two„. Cifrele spun că pe 1 martie, filmul a avut o deschidere de 32 de milioane de dolari și un buget de 190 de milioane de dolari investiți. Deci, preconizăm un câștig în Box Office-ul de weekend de circa75 de milioane de dolari, dacă nu chiar mai mult. Asta ar fi dublu față de prima parte, care a reușit 40 de milioane.

Chiar și cu Barbie, care 1,4 miliarde de dolari încasări și tot valul Barbenheimer, studioul Warner Bros a fost împovărat de o serie de dezamăgiri.

Citește și

The post Industria cinematografică de la Hollywood a înregistrat scăderi după greva SAG-AFTRA appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

SUA trimit primul „airdrop” cu alimente în Gaza. Ce spune Casa Albă Previous post SUA trimit primul „airdrop” cu alimente în Gaza. Ce spune Casa Albă