În perioada 14 și 19 iunie, are loc cea de-a 6-a ediție a Bucharest Tech Week

  • În săptămâna 14-19 iunie, Bucureștiul se transformă în capitala internațională a tehnologiei. 
  • Cea de-a șasea ediție a Bucharest Tech Week aduce cele mai noi gadget-uri și inovații din domeniul tech.
  • Programul Bucharest Tech Week este structurat în: șase conferințe de business și Tech Expo, expoziția de tehnologie dedicată publicului larg.

A început cea de-a doua zi a Bucharest Tech Week în Piața Constituției. La eveniment vei putea vedea cele mai noi sisteme smart, de comunicare, biciclete și trotinete electrice, dar și o zonă dedicată gamerilor.

,,Avem anul acesta peste 60 de expozanți. Este cea mai mare ediție de până acum. Ne bucurăm că după doi ani pandemici de evenimente online revenim la interacțiunea față în față. Ce veți găsi aici? Soluții inteligente :smart sistem și smart home, mașini electrice și hibrid. Avem o impresionantă expoziție de mașini ale viitorului” , spune Alexandru Maxineanu, organizator Tech Week.

Tehnologia s-a dezvoltat uimitor în ultimii doi ani. Robert Pufan, arhitect, îți spune ce rol joacă aceasta pe piața muncii, după pandemie.

,,Tehnologia joacă un rol pe piața muncii dinainte de pandemie, dar și-a demonstrat utilitatea cel mai mult în timpul pandemiei, când am văzut o adopție de tehnologie masivă, din partea companiilor din toată lumea, inclusiv din România. Practic, tehnologia are rol definitoriu când vorbim de succesul oricărui business, oricărui profesionist, oricărui start up, oricărui tip de organizație” , spune Robert, arhitect soluții cloud pentru spații de lucru moderne.

Bucharest Tech Week reunește în 2022 peste 100 de speakeri și experți internaționali și locali în domeniul IT, 1200 de profesioniști din diverse domenii și verticale de business, peste 70 de companii ce își vor prezenta produsele și serviciile celor peste 25.000 de pasionați de tehnologie.

Programul Bucharest Tech Week este structurat în cele două componente: șase conferințe de business și Tech Expo, expoziția de tehnologie dedicată publicului larg.

The post În perioada 14 și 19 iunie, are loc cea de-a 6-a ediție a Bucharest Tech Week appeared first on Aleph News.

Previous post Mesajul ONU de Ziua mondială pentru combatere a deșertificării
Next post FEMEI ASASINE. Crime din viața reală pe care nici Agatha Christie nu le-a putut rezolva