FOTO|VIDEO. Turnul Eiffel a fost lovit de trăznet, iar Chatelet a fost inundat

FOTO|VIDEO. Turnul Eiffel a fost lovit de trăznet, iar Chatelet a fost inundat

FOTO|VIDEO. Turnul Eiffel a fost lovit de trăznet, iar Chatelet a fost inundatFOTO|VIDEO. Turnul Eiffel a fost lovit de trăznet, iar Chatelet a fost inundat

  • Météo-France a plasat toate departamentele din l’Île-de-France în vigilență portocalie în această duminică.
  • Întreaga l’Île-de-France este afectată de furtuni violente în această duminică la sfârșitul zilei.
  • Ploi torențiale și vânturi puternice au fost înregistrate în diferite municipalități din Ile-de-France.

Întreaga l’Île-de-France este afectată de furtuni violente în această duminică la sfârșitul zilei, potrivit BFMTV. Vremea rea ​​a creat mari probleme de trafic. Pe N118, care leagă Sèvres de Ulis.

Rafale de până la 123 km/h

Potrivit Weather Channel, în Orly (Val-de-Marne) au fost înregistrate rafale de 105 km/h. Meteorologului Guillaume Séchet, frontul furtunos a sosit prin arondismentul 15 înainte de a traversa întreaga capitală. La Parcul Montsouris din arondismentul 14 au fost înregistrate rafale de 99 km/h.

Până la 123 km/g au fost înregistrate în vârful Turnului Eiffel, care a fost lovit de fulger peste noapte și din nou la sfârșitul zilei.

Cascade de apă în Châtelet

Trupe de apă au căzut la centrul comercial Westfield Forum din Les Halles. Pe unele videoclipuri distribuite de internauți pe Twitter, ploaia a căzut chiar de pe acoperișul forumului situat în inima Parisului.

Unele pagube sunt deja de regretat după trecerea episodului furtunos. Un acoperiș a fost rupt în Montreuil (Seine-Saint-Denis). Au fost semnalate și căderi de copaci, ca în Combs-la-Ville (Seine-et-Marne).

Traficul feroviar este, de asemenea, perturbat la Gare de Lyon din cauza furtunilor violente. O prelată pe catenarele dintre gara pariziană și Maisons-Aflort a forțat SNCF să întrerupă alimentarea cu energie electrică. Traficul trenurilor a fost de atunci paralizat.

Citește și:

The post FOTO|VIDEO. Turnul Eiffel a fost lovit de trăznet, iar Chatelet a fost inundat appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

LIVE UPDATE. Ziua 481 de război în Ucraina. Restricțiile de apă sunt cel mai recent semn al „catastrofei ecologice” cauzate de prăbușirea barajului Kakhovka Previous post LIVE UPDATE. Ziua 481 de război în Ucraina. Restricțiile de apă sunt cel mai recent semn al „catastrofei ecologice” cauzate de prăbușirea barajului Kakhovka
Theresa May îl condamnă pe Boris Johnson că a mințit în fața Parlamentului: „Acționăm atunci când unul din noi a făcut ceva în neregulă” Next post Theresa May îl condamnă pe Boris Johnson că a mințit în fața Parlamentului: „Acționăm atunci când unul din noi a făcut ceva în neregulă”