FOTO. Vezi ce ținute au purtat vedetele la BAFTA 2023

FOTO. Vezi ce ținute au purtat vedetele la BAFTA 2023

FOTO. Vezi ce ținute au purtat vedetele la BAFTA 2023FOTO. Vezi ce ținute au purtat vedetele la BAFTA 2023

  • Vedetele au venit în număr mare la Premiile Academiei Britanice de Televiziune.
  • Printre cele mai mari nume din televiziune au pășit pe covorul roșu pentru Premiile BAFTA.
  • Acestea au aflat cine a câștigat cele mai râvnite premii TV din Marea Britanie, în cadrul unei ceremonii strălucitoare, găzduite de comedianții Rob Beckett și Romesh Ranganathan.

De la vedete de Hollywood, cum ar fi Kate Winslet, la vedete precum Claudia Winkleman și Motsi Mabuse, covorul roșu a oferit multe apariții deosebite. Atât nominalizații, cât și prezentatorii au fost la înălțime pentru cea mai importantă seară din televiziunea britanică, premiile BAFTA, scrie Hello.

Printre ceilalți nominalizați care au fost prezenți se numără Daisy May Cooper, Sharon Horgan și Susanna Reid. Vedeți mai jos ținutele lor de spectacol de la ediția 2023 a BAFTA TV.

Cele mai bine îmbrăcate vedete la ediția 2023 a premiilor BAFTA TV

Tess Daly 

Tess Daly, gazda emisiunii Strictly Come Dancing, nu este străină de apariții strălucitoare. Prezentatoarea, în vârstă de 54 de ani a avut o adevărată prestație în rochia aurie strălucitoare, aranjându-și părul blond în stil Hollywoodian.

Claudia Winkleman

Colega Claudia Winkleman, prezentatoare a emisiunii „Strictly”, și-a etalat stilul caracteristic într-un costum de frac negru pe spatele căruia era inscripționat cuvântul „Faithful”. Asortată cu pantofi cu tocuri albe ascuțite, bijuterii aurii și un ruj roșu aprins, a avut multe apreceri în legătură cu look-ul ei de pe covorul roșu.

Kate Winslet

Kate Winslet, nominalizată la titlul de cea mai bună actriță, a demonstrat puterea Little Black Dress-ului. Actrița a întors capetele în această rochie midi bodycon, cu decolteu asimetric.

Frankie Bridge

Frankie Bridge at the 2023 BAFTA TV awards

Cu părul brunet dat pe spate și asortat cu o rochie neagră elegantă, Frankie Bridge părea aproape de nerecunoscut. Aceasta a purtat o piesă vestimentară mulată pe corp, cu decupaje laterale și spate deschis.

Emma Willis

Prezentatoarea „The Voice”, Emma Willis, și-a făcut o intrare de neuitat pe covorul roșu în această rochie roșie îndrăzneață, cu fustă drapată, asortată cu tocuri roșii.

Susanna Reid

Susanna Reid, nominalizată la premii, a fost elegantă într-o rochie pe măsură, de tip Couture, asortată cu tocuri ascuțite și cercei strălucitori.

Laura Whitmore

Laura Whitmore a dat rochiei negre clasice o actualizare cu un panou ondulat transparent în talie și o despicătură până la coapse.

Vogue Williams

Modelul Vogue Williams a fermecat prin culoarea negru, purtând o „coadă de cal” foarte elegantă.

Dannii Minogue

Dannii Minogue on the red carpet at the BAFTA TV awards 2023

Dannii Minogue a adus puțin soare pe covorul roșu și a uimit într-o rochie galbenă îndrăzneață, lungă până la podea, cu un corsaj floral în talie.

Joel Dommett și Hannah Cooper

Joel Dommett and Hannah Cooper at the 2023 Television Baftas

Joel Dommett, gazda emisiunii „The Masked Singer”, și soția sa, Hannah Cooper, și-au făcut prima apariție pe covorul roșu după ce au anunțat sarcina acesteia. Modelul a impresionat cu o rochie elegantă de culoare aurie, fără umeri, cu suprapunere transparentă.

The post FOTO. Vezi ce ținute au purtat vedetele la BAFTA 2023 appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Noaptea Muzeelor a găzduit sute de obiective culturale într-o ediţie comună România – Republica Moldova Previous post Noaptea Muzeelor a găzduit sute de obiective culturale într-o ediţie comună România – Republica Moldova
LIVE UPDATE. 447 zile de invazie rusă. Ucraina spune că forțele rusești nu mai sunt capabile de acțiuni ofensive de amploare Next post LIVE UPDATE. 447 zile de invazie rusă. Ucraina spune că forțele rusești nu mai sunt capabile de acțiuni ofensive de amploare