FOTO. Porsche intră în cursa mașinilor electrice cu un nou concept de supercar

FOTO. Porsche intră în cursa mașinilor electrice cu un nou concept de supercar

FOTO. Porsche intră în cursa mașinilor electrice cu un nou concept de supercarFOTO. Porsche intră în cursa mașinilor electrice cu un nou concept de supercar

  • Porsche intră în cursa mașinilor electrice cu un nou concept de supercar.
  • Mission X va fi alimentat cu baterii, iar specialiștii spun că ar putea avea 1.700 CP.
  • Dacă intră întră în producție, compania promite că Mission X va fi cel mai rapid vehicul de pe șosele.

Porsche intră în cursa mașinilor electrice cu un nou concept de supercar. Brand-ul german a dezvăluit joi, în cadrul expoziției aniversare „75 Years of Porsche Sports Cars”, un concept de supercar alimentat cu baterii numit Mission X. Se pare că Porsche se gândește la posibilitatea de a pune mașina de viteză futuristă și în producție, scrie Yahoo.

Pentru că este un concept, nu există multe detalii tehnice despre noul proiect. Porsche a afirmat însă că, dacă Mission X va intra în producție, acesta va fi proiectat pentru a deveni cel mai rapid vehicul omologat pentru circulația pe șosea din istoria Nürburgring Nordschleife (un record care aparține în prezent modelului Mercedes-AMG One).

Motor1.com subliniază că, dacă Mission X ar cântări la fel de mult ca ultimul hypercar Porsche, 918 Spyder hibrid de 3.700 de kilograme, ar avea o putere de aproximativ 1.700 CP. Arhitectura ar permite, de asemenea, hipercarului să se încarce de aproape două ori mai repede decât cel mai rapid EV cu încărcare al companiei, Taycan Turbo S (care poate trece de la cinci la 80 la sută din capacitate în 22,5 minute).

Mission X este o actualizare futuristă a modelului 918 Spyder, cu linii netede și fluide din față în spate. Pachetul este completat de emblema Porsche recent actualizată, care poate fi găsită pe capotă, pe volan și pe centrele roților. Mission X este prima mașină care poartă noua emblemă.

Citește și:

The post FOTO. Porsche intră în cursa mașinilor electrice cu un nou concept de supercar appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

FOTO. Legendara casă de pe plaja din Malibu valorează 49,5 milioane de dolari Previous post FOTO. Legendara casă de pe plaja din Malibu valorează 49,5 milioane de dolari
Paris: Primăria a înființat o comisie pentru „a ajuta parizienii să conviețuiească cu șobolanii” Next post Paris: Primăria a înființat o comisie pentru „a ajuta parizienii să conviețuiească cu șobolanii”