FOTO. Palatul Buckingham a publicat primele portrete oficiale ale regelui Charles al III-lea după încoronare. Ce mesaj a transmis regele

FOTO. Palatul Buckingham a publicat primele portrete oficiale ale regelui Charles al III-lea după încoronare. Ce mesaj a transmis regele

FOTO. Palatul Buckingham a publicat primele portrete oficiale ale regelui Charles al III-lea după încoronare. Ce mesaj a transmis regeleFOTO. Palatul Buckingham a publicat primele portrete oficiale ale regelui Charles al III-lea după încoronare. Ce mesaj a transmis regele

  • Palatul Buckingham a pulicat în această seară portretele care marchează încoronarea lui Charles al III-lea și a reginei Camilla.
  • Charles a numit sprijinul națiunii în timpul sărbătorilor istorice „cel mai mare cadou de încoronare posibil.” 
  • El a promis că, alături de soția sa, Camilla, își vor dedica din nou viața pentru a servi poporul Marii Britanii și al Commonwealth-ului extins.

Palatul Buckingham a pulicat în această seară portretele care marchează încoronarea lui Charles al III-lea și a reginei Camilla, în timp ce regele a mulțumit națiunii pentru că a făcut din încoronare „o ocazie atât de specială”. În mesajul de încoronare, Charles a numit sprijinul națiunii pe tot parcursul sărbătorilor istorice „cel mai mare cadou de încoronare posibil” , scrie The Independent.

El a promis că, alături de soția sa, Camilla, își vor dedica din nou viața pentru a servi poporul Marii Britanii și al Commonwealth-ului extins. El a spus: „Pe măsură ce weekendul încoronării se apropie de sfârșit, eu și soția mea am vrut doar să le mulțumim din inimă tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui eveniment atât de special. „Aducem un omagiu deosebit nenumăratelor persoane care și-au dedicat timpul și dăruirea pentru a se asigura că sărbătorile de la Londra, Windsor și de mai departe au fost cât se poate de fericite, sigure și plăcute.” 

„Celor care s-au alăturat sărbătorilor – fie acasă, la petreceri și prânzuri de stradă, fie prin voluntariat în comunități – le mulțumim, fiecăruia dintre voi”, a continuat Regele. „Să știm că avem sprijinul și încurajarea voastră și să fim martorii bunăvoinței voastre exprimate în atât de multe moduri diferite a fost cel mai mare cadou posibil de încoronare, în timp ce acum ne rededicăm viețile pentru a servi poporul Regatului Unit, al regatelor și al Commonwealth-ului.” 

În fotografiile oficiale publicate recent, Charles a fost surprins în ținuta sa completă – purtând Coroana Imperială de Stat, ținând în mână Orbul și Sceptrul cu Crucea, și îmbrăcat în tunica sa regală purpurie și Roba de Stat, așezat în Sala Tronului. Camilla a fost fotografiată alături de rege și, de asemenea, într-un portret individual, purtând Coroana Reginei Maria, cu trența lungului său Robe of Estate brodat.

Familia regală activă – Prințul și Prințesa de Wales, familia Edinburgh, Prințesa Regală și viceamiralul Sir Tim Laurence, Ducele de Kent, familia Gloucester și Prințesa Alexandra – au fost, de asemenea, fotografiați în picioare alături de Rege și Regină în imaginile realizate de Hugo Burnand.

Citește și

The post FOTO. Palatul Buckingham a publicat primele portrete oficiale ale regelui Charles al III-lea după încoronare. Ce mesaj a transmis regele appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Prințul William a dezvăluit un fapt surprinzător despre fiul său, Prințul George. Ce fel de muzică ascultă la nouă ani Previous post Prințul William a dezvăluit un fapt surprinzător despre fiul său, Prințul George. Ce fel de muzică ascultă la nouă ani
FOTO-VIDEO. Cele mai atipice trenuri care folosesc tehnologii neobișnuite. Unde le poți vedea Next post FOTO-VIDEO. Cele mai atipice trenuri care folosesc tehnologii neobișnuite. Unde le poți vedea