FOTO. Noi fotografii cu Prințul Louis, care sărbătorește cinci ani, au fost făcute publice de Casa Regală a Marii Britanii

  • Prințul William al Marii Britanii și soția sa, Kate, au publicat două noi fotografii cu fiul lor cel mic, Louis, pentru a marca cea de-a cincea aniversare a acestuia.
  • Fotografiile cu Louis au fost realizate de Millie Pilkington la începutul acestei luni în Windsor.
  • Louis este nepotul regelui Charles al III-lea și este al patrulea în linia de succesiune la tron, după tatăl său William și frații George și Charlotte.

Prințul William al Marii Britanii și soția sa, Kate, au publicat două noi fotografii cu fiul lor cel mic, Louis, pentru a marca cea de-a cincea aniversare a acestuia, care are loc duminică, scrie Sky News.

Fotografiile cu Louis au fost realizate de Millie Pilkington la începutul acestei luni în Windsor. Într-una dintre ele, el este văzut fiind împins într-o roabă de către mama sa, în timp ce a doua este un prim-plan al unui Louis zâmbitor care privește în lateral spre aparatul foto.

Louis este nepotul regelui Charles al III-lea și este al patrulea în linia de succesiune la tron, după tatăl său William și frații George și Charlotte.

Citește și

Cel mai „bătrân” copac din lume este capabil să dezvăluie secretele planetei. Ce vârstă se estimează că are arborele

STUDIU. Motivul pentru care repetăm aceleași greșeli, deși știm că nu ne fac bine. Ce spun experții

FOTO. Muzeul Auschwitz emite un avertisment după ce a identificat o fotografie „nerespectuoasă” a unui turist

The post FOTO. Noi fotografii cu Prințul Louis, care sărbătorește cinci ani, au fost făcute publice de Casa Regală a Marii Britanii appeared first on Aleph News.

Previous post LIVE UPDATE. 424 zile de invazie rusă. Zelenski spune că este „esențial” ca Rusia să fie împiedicată să eludeze sancțiunile
Next post Ar putea boala Parkinson să fie eliminată definitiv? Descoperirea oamenilor de știință