FOTO. Kate Middleton vizitează „Chelsea Flower Show”. Prințesa a luat picnicul cu elevii

FOTO. Kate Middleton vizitează „Chelsea Flower Show”. Prințesa a luat picnicul cu elevii

FOTO. Kate Middleton vizitează „Chelsea Flower Show”. Prințesa a luat picnicul cu eleviiFOTO. Kate Middleton vizitează „Chelsea Flower Show”. Prințesa a luat picnicul cu elevii

  • Prințesa de Wales a vizitat, luni, Chelsea Flower Show, acolo unde s-a întâlnit cu elevi.
  • Kate a luat picnicul cu copiii și le-a spus că prințul Louis cultivă fasole la școală.
  • Ea i-a întrebat pe micuți dacă și prietenilor lor le place grădinăritul și petrecerea timpului în aer liber.

Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, care a ajutat la proiectarea unei grădini Chelsea Flower Show, în 2019, pentru a încuraja publicul să se reconecteze cu natura, a luat picnicul cu elevi din mai multe școli din Londra, scrie Sky News.

„Este atât de important, nu-i așa, să petreci timp afară. Este bun pentru corp și pentru mintea noastră”, a spus prințesa. Prințesa de Wales a participat la primul picnic pentru copii de la Chelsea Flower Show, alături de elevi din școlile participante. Kate a întâlnit, de asemenea, un grup de pensionari din Chelsea.

Elevii proveneau din zece școli participante la campania Societății Regale de Horticultură pentru grădinăritul în școli și au fost invitați la un prânz în aer liber înainte de lansarea faimosului eveniment anual al organizației, care are loc la Londra.

Grădina lui Kate a prezentat beneficiile lumii naturale și ce poate aduce aceasta pentru bunăstarea fizică și mentală. La vremea respectivă, Palatul Kensington a declarat că grădina sălbatică din pădure, proiectată alături de arhitecții peisagiști Adam White și Andree Davies și de RHS – va „inspira familiile să iasă afară și să exploreze natura împreună”.

Familia regală calcă pe urmele regelui Charles al III-lea, care, pe vremea când era Prinț de Wales, era cunoscut ca fiind pasionat de horticultură. Familia regală și-a exprimat pasiunea de a dori ca mai mulți copii să fie implicați în evenimentul anual de la Londra, iar în 2019 a proiectat o grădină care urmărea să-i apropie pe cei mici de natură.

Citește și

The post FOTO. Kate Middleton vizitează „Chelsea Flower Show”. Prințesa a luat picnicul cu elevii appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

VIDEO. Alicia Vikender primește 8 minute de aplauze pentru proiecția „Firebrand”, la Festivalul de Film de la Cannes Previous post VIDEO. Alicia Vikender primește 8 minute de aplauze pentru proiecția „Firebrand”, la Festivalul de Film de la Cannes
DeSantis intră în cursa pentru Casa Albă. Guvernatorul îşi va anunţa miercuri candidatura la prezidențiale într-o discuție live pe Twitter cu Elon Musk Next post DeSantis intră în cursa pentru Casa Albă. Guvernatorul îşi va anunţa miercuri candidatura la prezidențiale într-o discuție live pe Twitter cu Elon Musk