FOTO. Cum au petrecut celebritățile de la Holywood de Ziua Îndrăgostiților? David Beckham i-a transmis un mesaj emoționant soției sale

FOTO. Cum au petrecut celebritățile de la Holywood de Ziua Îndrăgostiților? David Beckham i-a transmis un mesaj emoționant soției sale

FOTO. Cum au petrecut celebritățile de la Holywood de Ziua Îndrăgostiților? David Beckham i-a transmis un mesaj emoționant soției saleFOTO. Cum au petrecut celebritățile de la Holywood de Ziua Îndrăgostiților? David Beckham i-a transmis un mesaj emoționant soției sale

  • David și Victoria Beckham și-au dedicat sentimentele pe Instagram. Ambii au postat fotografii și mesaje de dragoste, unul pentru celălalt.
  • Mariah Carey și Ariana Grande și-au anunțat noua colaborare: un remix al piesei „yes, and?”, lansată recent.
  • Selena Gomez: Pentru mine, voi sunteți adevăratul meu Valentin.

De Valentine`s Day, vedetele de la Holywood nu s-au ferit și și-au arătat dragostea pe rețelele de socializare.

David și Victoria Beckham, declarații de amor pe Instagram

David și Victoria Beckham și-au împărtășit sentimentele pe internet. Fostul fotbalist a publicat o fotografie personală, care înfățișa un sărut la apus alături de soția sa.

„La mulți ani de Sfântul Valentin pentru o soție minunată, mamă și cea mai bună prietenă. Te iubesc!” a scris acesta pe pagina sa de Instagram.

La rândul său, Victoria a postat mai multe fotografii, cu diferite momente trăite alături de Beckham.

Marey Carey și Ariana Grande anunță o nouă colaborare

Mariah Carey și Ariana Grande. Nu formează un cuplu, dar de Valentine`s Day, cele două cântărețe și-au anunțat următoarea colaborare: un remix al single-ului „Yes, and?” lansat recent de Ariana.

Selena Gomez, mesaj emoționant pentru fanii săi

Iar Selena Gomez le-a transmis un mesaj emoționant fanilor săi de pe rețelele sociale: „Voi veți fi mereu adevăratul Valentine, pentru mine” .

Ducele și Ducesa de Sussex au vizitat Canada

Odată cu Ziua Îndrăgostiților, ducele și ducesa de Sussex și-au început vizita de trei zile în Canada. Harry și Meghan s-au alăturat concurenților la o tabără de antrenament de iarnă pentru a marca numărătoarea inversă de un an până la Jocurile Invictus de la Vancouver Whistler 2025.

Citește și

The post FOTO. Cum au petrecut celebritățile de la Holywood de Ziua Îndrăgostiților? David Beckham i-a transmis un mesaj emoționant soției sale appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

LIVE UPDATE. Ziua 722 de război în Ucraina. Kievul respinge peste 50 de atacuri rusești Previous post LIVE UPDATE. Ziua 722 de război în Ucraina. Kievul respinge peste 50 de atacuri rusești
LIVE UPDATE. Ziua 723 de război în Ucraina. Alarmă privind o nouă amenințare rusească în spațiu: Rapoarte Next post LIVE UPDATE. Ziua 723 de război în Ucraina. Alarmă privind o nouă amenințare rusească în spațiu: Rapoarte