FOTO. Brad Pitt este comparat cu Benjamin Button. Cum arată actorul la 59 de ani

FOTO. Brad Pitt este comparat cu Benjamin Button. Cum arată actorul la 59 de ani

FOTO. Brad Pitt este comparat cu Benjamin Button. Cum arată actorul la 59 de aniFOTO. Brad Pitt este comparat cu Benjamin Button. Cum arată actorul la 59 de ani

  • Brad Pitt arată din ce în ce mai tânăr în ultimele imaginii cu el din Franța la filmarea unei reclame pentru un De’Longhi.
  • Brad Pitt a ales într-un outfit complet alb în timpul filmării alături de actrița Karina Beuthe.
  • Brad Pitt a fost comparat cu Benjamin Button datorită procesului de îmbătrânire, care pare să nu aibă efect asupra lui.

Brad Pitt este Benjamin Button din viața reală, starul Hollywood, în vârstă de 59 de ani, pare să arate din ce în ce mai tânăr în timp ce filmează o nouă reclamă în Franța, scrie Daily Mail.

Actorul a fost fotografiat lucrând la o reclama pentru De’Longhi într-o podgorie din regiunea Var de pe Coasta de Azur, brandul produce aparate de cafea și espresso de lux.

Câștigătorul premiului Oscar a îmbrăcat un outfit complet alb în timp ce filma alături de actrița Karina Beuthe pentru reclama brandului care are sediul în Treviso, Italia. Actorul a interpretat personajul principal în filmul „The Curious of Benjamin Button” din 2008, care are ca protagonist un bărbat care îmbătrânește invers, de aici vine asemănarea.

Cum arată Brad Pitt

Actorul a purtat o pereche de ochelari de soare cu ramă maro și un ceas auriu, în timp ce restul outfit-ului a fost complet alb. Brad Pitt părea să fie bine dispus, deoarece a zâmbit mai mereu și a stat de vorbă cu toți membrii echipei de filmare.

Sursă: TMZ

Actrița Karina Beuthe a îmbrăcat un top alb și pantaloni de culoare mov pentru reclama în care a jucat alături de faimosul actor.

Actorul a avut o a lucrat cu De’Longhi și în 2021, când a fost numit ambasador brandului, el declarat că are o slăbiciune nu numai pentru companie, ci și pentru produsul și abordarea sa de marketing.

„Am vrut să lucrez cu De’Longhi pentru că am apreciat abordarea lor pentru campanii, au încredere în produsul lor și vor să celebreze gusturile italiene fără să exagereze”, a declarat actorul.

Citește și:

The post FOTO. Brad Pitt este comparat cu Benjamin Button. Cum arată actorul la 59 de ani appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

LIVE UPDATE. Ziua 495 de război în Ucraina. Volodimir Zelenski: „Ţărmurile ucrainene nu vor tolera niciodată ocupantul” Previous post LIVE UPDATE. Ziua 495 de război în Ucraina. Volodimir Zelenski: „Ţărmurile ucrainene nu vor tolera niciodată ocupantul”
LIVE UPDATE. Ziua 496 de război în Ucraina. Volodimir Zelenski și Olaf Scholz fac apel la prelungirea acordului privind cerealele din Ucraina Next post LIVE UPDATE. Ziua 496 de război în Ucraina. Volodimir Zelenski și Olaf Scholz fac apel la prelungirea acordului privind cerealele din Ucraina