FOTO. 20 de modele Ferrari, unice în lume, vor fi scoase la licitație

FOTO. 20 de modele Ferrari, unice în lume, vor fi scoase la licitație

FOTO. 20 de modele Ferrari, unice în lume, vor fi scoase la licitațieFOTO. 20 de modele Ferrari, unice în lume, vor fi scoase la licitație

  • 20 de autoturisme Ferrari vor fi scoase la licitație.
  • Mașinile au parcurs unele dintre cele mai bune circuite de curse din lume.
  • Autoturismele au fost ascunse de ochii lumii pentru mai bine de trei decenii.

RM Sotheby’s va scoate la licitație o selecție impresionantă de 20 de autoturisme Ferrari, unice în lume, în timpul festivităților din acest an de la Monterey Car Week, scrie Robb Report. Mașinile au parcurs unele dintre cele mai bune circuite de curse din lume. Printre modelele expuse, vei regăsi și un coupé rar, deținut cândva de un rege.

Mașinile s-au ascuns trei decenii de ochii lumii, potrivit casei de licitații. Singura dată când au fost expuse a fost în 2004, când hambarul în care erau depozitate s-a prăbușit din cauza uraganului „Charley” și au fost transportate la un depozit din Speedway, Indiana. Existența lor a fost un secret pentru toți, cu excepția unui grup de colecționari. Acum, întreaga colecție va fi pusă la bătaie.

Printre modelele prezentate se numără „250 GT Coupe Speciale” din 1956, realizat de Pinin Farina. Mașina ar putea să coste între 1,7 și 2,3 milioane de dolari și este unul dintre cele patru exemplare cu caroserie de tip Superamerica construite în acel an. Primul „275 GTB/6C Alloy by Scaglietti” din 1965 cu „nasul lung” ar putea fi vândut între 2 și 2,5 milioane de dolari.

„Ferrari 512 BB Competizione” costă între 1,8 și 2,8 milioane de dolari și arată aproape identic cu cel care a concurat în acel an la Cursa de 24 de ore de la Le Mans. „500 Mondial Spider Series I” din 1954, realizat de Pinin Farina valorează între 1,2 milioane de dolari și 1,6 milioane de dolari, și stârnește un interes major datorită istoriei sale extinse de curse.

„Aceasta reprezintă o oportunitate unică în viață pentru cei dornici să cumpere aceste Ferrari iconice, unele dintre ele participând la curse renumite”, a declarat într-o declarație Rob Myers, directorul executiv al RM Sotheby’s. „Cele mai multe dintre aceste Ferrari pierdute au rămas neatinse, păstrându-și puritatea și starea lor originală din ziua în care au fost achiziționate”.

Colecția „Lost & Found” va fi pusă în vânzare în cadrul vânzării RM Sotheby’s Monterey, care va avea loc de joi, 17 august, până sâmbătă, 19 august.

Citește și

The post FOTO. 20 de modele Ferrari, unice în lume, vor fi scoase la licitație appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Indignare față de show-ul de bikini susținut de modelul Playboy. Eticheta de costume de baie a fost criticată Previous post Indignare față de show-ul de bikini susținut de modelul Playboy. Eticheta de costume de baie a fost criticată
LIVE UPDATE. Ziua 475 de război în Ucraina. „Săptămâna aceasta va fi foarte semnificativă”, a adăugat Zelenski în discursul său. Forțele ucrainene din zona Bakhmut au recucerit 16 kilometri pătrați Next post LIVE UPDATE. Ziua 475 de război în Ucraina. „Săptămâna aceasta va fi foarte semnificativă”, a adăugat Zelenski în discursul său. Forțele ucrainene din zona Bakhmut au recucerit 16 kilometri pătrați