Femeile ucrainene învață să ucidă ruși cu obiecte de birou

Femeile ucrainene învață să ucidă ruși cu obiecte de birou

Femeile ucrainene învață să ucidă ruși cu obiecte de birouFemeile ucrainene învață să ucidă ruși cu obiecte de birou

  • Femeile ucrainene antrenate pentru război pot ucide soldați ruși cu materiale de birou, a declarat un lider militar.
  • Fondatoarea Ukraine Women’s Guard, Olena Biletska, a declarat că a antrenat peste 60.000 de femei.
  • Unele pot ucide cu nimic altceva decât „un creion sau un pix”, a spus Biletska.

În contextul conflictului dintre Ucraina și Rusia, femeile ucrainene din Garda Femeilor demonstrează abilități impresionante în lupta împotriva invaziei ruse, relatează Insider. Fondatoarea organizației, Olena Biletska, a dezvăluit într-un interviu cu corespondentul de război, Tim Mak că unele dintre femeile antrenate pot ucide persoane folosind doar rechizite de birou.

Cu o pregătire intensivă și creativitate, femeile din Garda Femeilor din Ucraina își dezvoltă abilitățile de luptă pentru a face față amenințărilor din teren. Biletska a subliniat că obiectele banale precum creioanele sau pixurile pot deveni instrumente letale în mâinile acestor femei curajoase. Ea a explicat că nu este nevoie doar de arme sau puști, ci și de obiectele disponibile într-un simplu magazin de articole de birou.

De la înființarea Gărzii Femeilor din Ucraina în 2014, peste 60.000 de femei au fost antrenate în diverse aspecte ale războiului. În timp ce multe dintre clasele de gardă se concentrează pe abilități de luptă, femeile sunt instruite și în oferirea de asistență medicală pe câmpul de luptă, acordarea de sprijin umanitar și colectarea de informații.

Această inițiativă a înregistrat un succes remarcabil, cu peste 60.000 de femei ucrainene care servesc în armata țării lor. Conform statisticilor ambasadei SUA, în octombrie 2022, aproximativ 8.000 de femei îndeplineau funcții de ofițeri în cadrul armatei ucrainene.

În ciuda curajului și pregătirii lor, femeile soldate din Ucraina se confruntă cu provocări groaznice în lupta împotriva invaziei ruse. Numeroase femei aflate în prima linie au mărturisit, în cadrul Proiectului Batalionului Invizibil, că tem cel mai mult violența sexuală din partea soldaților ruși. Pentru a evita captivitatea și atrocitățile asociate acesteia, femeile au declarat că sunt pregătite să moară în luptă.

Citește și:

The post Femeile ucrainene învață să ucidă ruși cu obiecte de birou appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Creatorul ChatGPT anunța ca chatbotul ar putea părăsi Uniunea Europeană. Care este motivul Previous post Creatorul ChatGPT anunța ca chatbotul ar putea părăsi Uniunea Europeană. Care este motivul
LIVE UPDATE. Ziua 458 de război. Au fost raportate explozii în orașul Mariupol Next post LIVE UPDATE. Ziua 458 de război. Au fost raportate explozii în orașul Mariupol