Evgheni Prigojin acuză militarii ruși de bombardarea unei tabere Wagner: „Răul pe care îl aduce conducerea militară a țării trebuie oprit”

Evgheni Prigojin acuză militarii ruși de bombardarea unei tabere Wagner: „Răul pe care îl aduce conducerea militară a țării trebuie oprit”

Evgheni Prigojin acuză militarii ruși de bombardarea unei tabere Wagner: „Răul pe care îl aduce conducerea militară a țării trebuie oprit”Evgheni Prigojin acuză militarii ruși de bombardarea unei tabere Wagner: „Răul pe care îl aduce conducerea militară a țării trebuie oprit”

  • Evgheni Prigojin a declarat vineri că Moscova a bombardat intenţionat o tabără a mercenarilor Wagner din Ucraina.
  • Şeful mercenarilor Wagner a promis că va „opri” conducerea militară de vârf a Moscovei și a cerut rușilor să nu se opună forțelor sale.
  • După declarațiile făcute, presa de stat rusă nu are voie să publice sau să menționeze niciuna dintre declarațiile lui Prigojin. 

Șeful grupului de mercenari ruși Wagner, Evgheni Prigojin, a acuzat vineri conducerea militară a Moscovei că a ordonat lovituri asupra taberelor lor și că a ucis un număr „uriaș” de forțe, scrie France 24.

După declarațiile făcute, presa de stat rusă nu are voie să publice sau să menționeze nimic despre declarațiile lui Prigojin. 

„Eram gata să facem concesii Ministerului Apărării, să ne predăm armele”, a declarat Evgheni Prigojin într-un mesaj audio publicat de purtătorii săi de cuvânt.

Prigojin: „Toți patrioții Rusiei, adevărați patrioți ai țării care cunosc istoria și nu fanii unui guvern slab care a trădat interesele statului, ies în stradă, vom găsi arme. În această noapte vom rezolva problema trădătorilor și criminalilor care au dezonorat Rusia. Numele lor sunt Șoigu și Gerasimov” .

„Astăzi, văzând că nu am fost înfrânți, au efectuat atacuri cu rachete asupra taberelor noastre din spate”. Prigojin a promis să „oprească” conducerea militară de vârf a Moscovei și a cerut rușilor să nu se opună forțelor sale.

„Consiliul de comandanți al PMC Wagner a luat o decizie – răul pe care îl aduce conducerea militară a țării trebuie oprit”, a declarat Prigojin în mesajul audio, îndemnându-i pe ruși să rămână calmi.

Citește și

The post Evgheni Prigojin acuză militarii ruși de bombardarea unei tabere Wagner: „Răul pe care îl aduce conducerea militară a țării trebuie oprit” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

FOTO. Dua Lipa strălucește într-un costum de baie realizat alături de Donatella Versace Previous post FOTO. Dua Lipa strălucește într-un costum de baie realizat alături de Donatella Versace
Elon Musk spune că se va antrena pentru meciul de arte marțiale cu Mark Zuckerberg: „S-ar putea să iasă prost” Next post Elon Musk spune că se va antrena pentru meciul de arte marțiale cu Mark Zuckerberg: „S-ar putea să iasă prost”