Dmitri Medvedev: NATO este o organizaţie criminală şi trebuie dizolvată

  • În timp ce, în România, NATO îşi afirmă ţintele pentru viitor, Rusia contestă principiile alianţei nord-atlantice.
  • Fost preşedinte al Rusiei, Dmitri Medvedev continuă să fie cea mai dură voce la adresa Occidentului.
  • De-a lungul timpului, Medvedev a lansat mai multe cuvinte grele la adresa aliaţilor şi a ameninţat cu războiul nuclear.

În timp ce, în România, NATO îşi afirmă ţintele pentru viitor, Rusia contestă principiile alianţei nord-atlantice. Fost preşedinte al Rusiei, Dmitri Medvedev continuă să fie cea mai dură voce la adresa Occidentului.

„Lumea civilizată nu are nevoie de NATO, nu mai mult de 12% din populaţia lumii trăieşte în ţările sale membre: organizaţia trebuie să se pocăiască în faţa umanităţii şi să fie dizolvată ca entitate criminală”, este mesajul scris pe Telegram de actualul vicepreşedinte al Consiliului Naţional de Securitate al Rusiei.

„Dacă, aşa cum a sugerat Stoltenberg, NATO le furnizează fanaticii de la Kiev sisteme Patriots împreună cu personalul NATO, ei vor deveni imediat o ţintă legitimă a forţelor noastre armate. Sper că înţeleg asta”, a mai scris Dmitri Medvedev, pe Telegram.

Secretarul general al NATO a anunţat astăzi, în cadrul şedinţei ministeriale de la Bucureşti, că sunt în desfăşurare discuţii cu privire la posibilitatea furnizării de rachete Patriots în Ucraina. De-a lungul timpului, Medvedev a lansat mai multe cuvinte grele la adresa aliaţilor şi a ameninţat cu războiul nuclear.

The post Dmitri Medvedev: NATO este o organizaţie criminală şi trebuie dizolvată appeared first on Aleph News.

Previous post LIVE UPDATE. 279 de zile de invazie. Președintele francez Emmanuel Macron va discuta cu Biden despre războiul din Ucraina, în timpul vizitei din această săptămână în SUA
Next post Chirurgii îndepărtează o minge de păr de 3 kg după ce o adolescentă și-a smuls aproape tot părul și l-a mâncat