Dani Mocanu nu se dezminte. A lansat un nou videoclip în care apare alături de un leu

Dani Mocanu apare, din nou, alături de un leu în videoclipDani Mocanu apare, din nou, alături de un leu în videoclip

  • La nici doi ani după ce a născut un scandal monstru pentru că a folosit un leu rănit într-un videoclip, Dani Mocanu revine la vechile năravuri.
  • De această dată, manelistul a lansat videoclipul noii sale melodii intitulate „Greva foamei”, în care apare un „leuț”.
  • De teama unei noi anchete, Mocanu a specificat în descrierea videoclipului că animalul este deținut în „legalitate deplină”.

La nici doi ani după ce a născut un scandal monstru pentru că a folosit un leu rănit într-un videoclip, Dani Mocanu revine la vechile năravuri. Aparent, Mocanu ține neapărat să filmeze alături de lei. Paradoxal, videoclipul lui Mocanu a fost lansat chiar în ziua în care orașul Târgoviște tremura din cauza unui presupus leu care se plimbă pe străzi.

ATENȚIE : Leuțul trăiește impreuna cu familia lui și este ținut in legalitate deplina. Nu a fost sedat sau dresat. Are o legătura strânsă cu artistul deoarece a crescut sub ochii lui”, este menționat în descrierea videoclipului apărut în urmă cu 18 ore. Aflat pe locul 10 în trending pe Youtube, videoclipul a strâns aproape 400.000 de vizualizări.

În noiembrie 2020, Dani Mocanu a fost în centrul unui scandal monstru după ce a apărut într-un videoclip alături de un leu subnutrit care avea răni vizibile.

Animalul a fost confiscat atunci de autorități și transferat la grădina zoologică din Târgoviște. Ulterior a ajuns în Olanda, după intervenția unor ONG-uri.

Am spus încă de la început: nu voi tolera niciun fel de abuz, indiferent din partea cui vine! Legea trebuie respectată de toți! Unii nu au crezut când am spus că sunt cu ochii pe ei, dar timpul și acțiunile Poliției Române arată că ofensiva împotriva infracționalității continuă. Vă asigur că nu ne oprim aici!”, anunța Ministrul de Interne Marcel Vela în acel moment.

Anchetatorii din Argeș au deschis un dosar penal pentru rele tratamente și cruzimi împotriva animalelor, însă Dani Mocanu s-a apărat și a susținut că leul a fost machiat ca să pară rănit.

The post Dani Mocanu nu se dezminte. A lansat un nou videoclip în care apare alături de un leu appeared first on Aleph News.

Previous post USR, după condamnările Colectiv: „S-a făcut dreptate. Prea târziu, prea mulţi ani de procese”
Next post Implanturile din creierul unei persoane paralizate îi permit să controleze computerele cu mintea