Dan Hosu, soţul fostei şefe DIICOT Giorgiana Hosu, a murit. Acesta ar fi suferit de o boală incurabilă

  • Dan Hosu, soţul fostei şefe a DIICOT, Giorgiana Hosu, a murit, vineri, a scris pe Facebook, fiul său, Vlad, Hosu.
  • Dan Hosu a murit vineri, 3 ianaurie, iar pe 7 februarie ar fi trebuit să primească sentinţa finală în dosarul Carpatica Asig Sibiu.
  • În 18 ianuarie, ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu a spus că soţul fostei şefe DIICOT a fost achitat, deşi nu există o decizie definitivă în acest caz.

Dan Hosu, soţul fostei şefe a DIICOT, Giorgiana Hosu, a murit, vineri, a scris pe Facebook, fiul său, Vlad, Hosu, care a cerut decenţă. Dan Hosu ar fi suferit de o boală incurabilă. Dan Hosu a murit vineri, 3 ianaurie, iar pe 7 februarie ar fi trebuit să primească sentinţa finală în dosarul Carpatica Asig Sibiu.

Decesul lui Dan Hosu a fost confirmat de fiul său, Vlad, pe Facebook: „Nu am cerut niciodată ceva presei. Astăzi o voi face: solicit decenţă! Mulţumesc!”, a scris Vlad Hosu, vineri. Sute de persoane au postat mesaje de condoleanţe. Soţul fostei şefe a DIICOT ar fi suferit de o boală incurabilă.

Dan Hosu era implicat în dosarul Carpatica Asig. El a fost condamnat în 2020 la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru că ar fi ajutat-o pe Angela Toncescu, fost membru în CA al Carpatica Asig Sibiu să influenţeze deciziile de la nivelul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) astfel încât să obţină avizul pentru numirea în funcţia de preşedinte al CA.

În 18 ianuarie, ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a spus, la Europa FM, că soţul fostei şefe DIICOT a fost achitat, deşi nu există o decizie definitivă în acest caz. Imediat, Predoiu a spus că a fost o afirmaţie eronată. „Eroarea comisă a fost fără intenţie, de bună credinţă am crezut în adevărul celor afirmate, dar, regretabil, nu am verificat în prealabil informaţia pe care o aveam din surse neoficiale”, a spus Predoiu, în 19 ianuarie.

Opt ONG-uri au cerut, joi, demisia ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, după ce acesta s-a antepronunţat în dosarul de corupţie care se află pe rolul instanţelor. Era vorba de dosarul soţului fostei procuroare şefe a DIICOT, Giorgiana Hosu.

The post Dan Hosu, soţul fostei şefe DIICOT Giorgiana Hosu, a murit. Acesta ar fi suferit de o boală incurabilă appeared first on Aleph News.

Previous post Ion Cristoiu, despre dosarul Piţurcă: Cel care trebuie chemat, mai mult decât martor, este Nicolae Ciucă
Next post O femeie a scris un bilet răvășitor după ce a „murit” timp de 27 de minute – și a văzut chipul lui Iisus