Cum va ajunge prințul Harry la aniversarea fiului său. Ziua de naștere coincide cu încoronarea regelui Charles

  • Meghan Markle plănuiește o petrecere „intimă” pentru ziua de naștere a prințului Archie, care va împlini 4 ani pe 6 mai.
  • Prințul Harry, va încerca să ajungă acasă la câteva ore după ce a participat la încoronarea tatălui său, Regele Charles.
  • Palatul Buckingham și familia Sussex au anunțat săptămâna aceasta că Markle, 41 de ani, nu va participa la încoronare.

Meghan Markle plănuiește o petrecere „intimă” pentru ziua de naștere a prințului Archie, care va împlini 4 ani pe 6 mai.

Doria Ragland, mama ducesei de Sussex, colegii de școală ai lui Archie și câteva mămici ar urma să participe la petrecerea aniversara a lui Archie, care se va ține la proprietatea din Montecito, California, a Ducelui și Ducesei de Sussex, a declarat o sursă apropiată familiei pentru Page Six.

La aproape 10.000 de kilometri distanță, tatăl lui Archie, Prințul Harry, va încerca să ajungă acasă la câteva ore după ce a participat la încoronarea tatălui său, Regele Charles, la Westminster Abbey din Londra.

Page Six spune că Harry va zbura cu un zbor comercial, nu privat, și ar putea chiar să se urce într-un zbor înapoi în California după ceremonia de la ora 11 dimineața – ceea ce înseamnă că ar putea ajunge acasă la începutul serii, datorită diferenței de fus orar de opt ore.

Harry va face toate eforturile pentru a se întoarce la timp pentru ziua de naștere a lui Archie”, a spus sursa. „Va fi o petrecere intimă, nu va fi ca My Super Sweet 16 sau la cea de-a 50-a aniversare a lui Portia de Rossi!”.

Palatul Buckingham și familia Sussex au anunțat săptămâna aceasta că Markle, 41 de ani, nu va participa la încoronarea lui Charles, Harry revăzându-și familia pentru prima dată de la debutul cărții sale de memorii „Spare”.

Citește și:

The post Cum va ajunge prințul Harry la aniversarea fiului său. Ziua de naștere coincide cu încoronarea regelui Charles appeared first on Aleph News.

Previous post Jada Pinkett Smith, producătoarea celui mai nou film despre viața Cleopatrei, stârnește reacții aprinse din partea fanilor și a criticilor
Next post Este înghețată sănătoasă? Medicii dezbat beneficiile pentru sănătate