Coaliția de guvernare a dezbătut ore în șir despre remanierea miniștrilor. Au fost vehiculate mai multe nume

  • În interiorul partidelor sunt vehiculate nume de miniștri pentru remaniere.
  • Prima rectificare bugetară din acest an este pozitivă.
  • Pe lista miniștrilor care ar putea fi remaniați se află Sorin Cîmpeanu de la educație, Vasile Dîncu de la Apărare, dar și Eduard Novak de la Sport.

Coaliția de guvernare a zăbovit ieri mai multe ore în ședință.

Pe masa discuțiilor a fost remanierea, subvențiile pentru domeniul energiei, dar și declarațiile rasiste ale premierul Ungariei, Viktor Orban, de la Băile Tușnad.

Pe lista miniștrilor care ar putea fi remaniați se află Sorin Cîmpeanu de la educație, Vasile Dîncu de la Apărare, dar și Eduard Novak de la Sport.

Care sunt scenariile pe care ar putea merge coaliția îți spune Lucian Dîrdală, analist politic.

1)Premierul Nicoale Ciucă spunea acum o lună că toți miniștrii au fost performanți. Simte populația această performanță?

2)Din informațiile ieșite în spațiul public, ar fi câte un ministru de la fiecare partid propus spre remaniere. Este aceasta soluția pentru a ține coaliția unită?

The post Coaliția de guvernare a dezbătut ore în șir despre remanierea miniștrilor. Au fost vehiculate mai multe nume appeared first on Aleph News.

Previous post BBC s-a îndrăgostit de Viscri și Criț și scrie despre viața în Târnava Mare
Next post Un puști pe nume Joseph, fără facultate de profil sau resurse nelimitate, a creat de unul singur o rachetă reutilizabilă