Cel puțin 8 morți și 10 răniți într-un atac armat în Ierusalim. Atacatorul a fost împușcat

  • Cel puțin șapte persoane au fost ucise și alte 10 rănite într-un schimb de focuri de armă în cartierul Neve Yaakov din Ierusalim.
  • Autoritățile au precizat că suspectul responsabil de atac a fost „neutralizat” .
  • Tensiunile dintre israelieni și palestinieni s-au intensificat în ultimele zile.

Cel puţin opt persoane au fost ucise vineri seară într-un atac armat la o sinagogă din Ierusalimul de Est, a anunţat poliţia.


Un atac armat într-un cartier din Ierusalimul de Est populat de colonişti s-a soldat zece răniţi, dintre care unii în stare gravă, au anunţat serviciile de urgenţă israeliene, precizând că atacatorul a fost „neutralizat”, potrivit și Baha News.

Totodată, potrivit polițiștilor, cel puțin șapte persoane au decedat.

Presa a relatat că incidentul a avut loc în apropierea unei sinagogi.

„Mai mulţi răniţi după un atac armat în cartierul Neve Yaakov” din Ierusalimul de Est, au anunţat acestea într-un comunicat. „Teroristul a fost neutralizat” , a mai precizat sursa citată.

Tensiunile dintre israelieni și palestinieni s-au intensificat în ultimele zile, Palestina acuzând Israelul că a ucis cel puțin patru persoane după ce a luat cu asalt o tabără de refugiați, iar cele două părți au avut un schimb de focuri.

The post Cel puțin 8 morți și 10 răniți într-un atac armat în Ierusalim. Atacatorul a fost împușcat appeared first on Aleph News.

Previous post LIVE UPDATE. 338 zile de invazie. Oficialii americani acuză companiile chineze că oferă sprijin Moscovei și cer sancțiuni împotriva Beijingului
Next post Ion Cristoiu, despre Iohannis: Dacă vrei să intri în Schengen, îl ajuţi pe cancelarul Austriei să obţină ceea ce vrea