Ce spune Biden despre anunțul Rusiei de a amplasa arme nucleare în Belarus

  • Joe Biden a apreciat marţi că anunţul făcut de Vladimir Putin, privind desfăşurarea de arme nucleare „tactice” în Belarus este „periculos” .
  • Putin a afirmat sâmbătă că Moscova urmează să desfăşoare arme nucleare „tactice” pe teritoriul aliatului său Belarus, la porţile UE.
  • Cu toate acestea, Washingtonul a indicat că nu are „nicio indicaţie” că un astfel de transfer a avut loc.

Preşedintele american, Joe Biden, a apreciat marţi că anunţul făcut de omologul său rus, Vladimir Putin, privind desfăşurarea de arme nucleare tactice” în Belarus este periculos” , scrie NDTV.

Sunt cuvinte periculoase şi este îngrijorător” , le-a declarat preşedintele american jurnaliştilor aflaţi la Casa Albă.

Vladimir Putin a afirmat sâmbătă că Moscova urmează să desfăşoare arme nucleare tactice” pe teritoriul aliatului său Belarus, situat la porţile Uniunii Europene.

Acest anunţ a intervenit la peste un an de la invazia rusă a Ucrainei, frontalieră atât cu Rusia, cât şi cu Belarus, şi a cărei armată a reuşit până în prezent să contracareze înaintarea forţelor Moscovei.

Cu toate acestea, Washingtonul a indicat duminică, prin vocea unui purtător de cuvânt, că nu are nicio indicaţie” că un astfel de transfer a avut loc.

Nu au făcut-o încă” , a spus Joe Biden marţi.

Citește și:

NATO: Suedia și Finlanda vor deveni „ținte legitime” pentru Moscova

Mike Pence trebuie să depună mărturie despre conversațiile pe care le-a avut cu Trump înainte de asaltul de la Capitoliu

Uită de cei 10.000 de pași pe zi. Atingerea acestui obiectiv ar putea fi îndeajuns pentru a te ajuta să trăiești mai mult

The post Ce spune Biden despre anunțul Rusiei de a amplasa arme nucleare în Belarus appeared first on Aleph News.

Previous post Decizia lui Musk: Pagina „For You” de la Twitter va arăta în continuare utilizatorii pe care îi urmărești
Next post Artă sau pornografie? Turiștii s-au înghesuit să vadă faimoasă sculptură a lui Michelangelo