Boris Johnson își dă arama pe față. Un filmuleț proaspăt difuzat surprinde cum jignește o femeie cu care a avut o aventură

  • Fostul premier, Boris Johnson, a avut o aventură în 2017.
  • Femeia a înregistrat, în secret, conversația din parlament pe 7 noiembrie 2017.
  • Disputa dintre cei doi a pornit în urma anulării uneia dintre întâlnirile lor.

Un filmuleț din 2017 îl surprinde pe fostul premier al Marii Britanii, Boris Johnson, atunci când jignește o femeie cu care ar fi avut o aventură, după ce aceasta s-a plâns că a refuzat să se întâlească cu ea.

Boris Johnson încercase să o ajute pe femeie să primească un loc de muncă la primărie, pe vremea când era primar al Londrei.

Numirea a fost blocată de unul dintre adjuncții lui Johnson, deoarece relația lor părea să fie nepotrivit de apropiată.

Aproape un deceniu mai târziu, femeia l-a confruntat pe Johnson la o întâlnire în biroul său, când era ministru de externe, pentru a se plânge că acesta a abuzat de puterea sa în inițierea relației.

Femeia a înregistrat, în secret, conversația din parlament pe 7 noiembrie 2017, iar ieri conținutul acesteia a fost făcut public prin intermediul Sunday Times.

„Am fost al naibii de ocupat! Am încercat să mă întâlnesc cu tine în altă zi! Doamne, nenorocita naibii! Am încercat să mă întâlnesc cu tine! Ok, există o grămadă de soluții. Te poți duce la Theresa May și îi poți spune că Boris Johnson este un bastard și toate cele și bine. Nu voi spune nimic.”

The post Boris Johnson își dă arama pe față. Un filmuleț proaspăt difuzat surprinde cum jignește o femeie cu care a avut o aventură appeared first on Aleph News.

Previous post UE recomandă a doua doză de rapel de COVID-19 pentru persoanele de peste 60 de ani
Next post VIDEO. Keir Giles: Era lui Putin apune, dar succesorul său ar putea fi chiar mai periculos