VIDEO. A apărut trailer-ul filmului de groază „The Nun 2″. Când și unde îl vei putea viziona

VIDEO. A apărut trailer-ul filmului de groază „The Nun 2″. Când și unde îl vei putea viziona

VIDEO. A apărut trailer-ul filmului de groază „The Nun 2″. Când și unde îl vei putea vizionaVIDEO. A apărut trailer-ul filmului de groază „The Nun 2″. Când și unde îl vei putea viziona

  • Warner Bros. Pictures a lansat trailer-ul pentru filmul, „The Nun 2″.
  • Continuarea urmărește povestea măicuței Irene, care se confruntă cu demonul Valak.
  • Filmul este așteptat să apară pe 8 septembrie în toate cinematografele.

Warner Bros. Pictures a lansat trailer-ul pentru cea de-a doua parte a filmului de groază, „The Nun”, scrie Entertainment Weekly.
Regizat de Michael Chaves, cel care a regizat și „The Conjuring: The Devil Made Me Do It”, filmul „The Nun 2″ a fost scris de Akela Cooper, scenarista filmului „M3GAN”, precum și de Ian Goldberg și Richard Naing, scenariștii serialului „Fear the Walking Dead”.

James Wan și Peter Safran revin în calitate de producători pentru cel de-al optulea film din franciză, prin intermediul companiilor lor de producție, respectiv Atomic Monster și The Safran Company. Supervizarea producției va fi realizată de Judson Scott, din partea Atomic Monster, iar Michael Clear și Gary Dauberman vor fi producători executivi.

Continuarea urmărește povestea măicuței Irene, care se confruntă din nou cu demonul Valak, interpretat de Bonnie Aarons. Jonas Bloquet își reia, de asemenea, rolul lui Maurice.

Filmul este așteptat să apară pe 8 septembrie în toate cinematografele.

Citește și:

The post VIDEO. A apărut trailer-ul filmului de groază „The Nun 2″. Când și unde îl vei putea viziona appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

LIVE UPDATE. Ziua 498 de război în Ucraina. O persoană a fost ucisă și alte trei au fost rănite în urma unui bombardament rusesc asupra regiunii Kherson Previous post LIVE UPDATE. Ziua 498 de război în Ucraina. O persoană a fost ucisă și alte trei au fost rănite în urma unui bombardament rusesc asupra regiunii Kherson
Cel puțin 10 manifestații au fost anunțate pentru sâmbătă, după moartea lui Nahel. Autoritățile sunt îngrijorate de o reluare a violențelor Next post Cel puțin 10 manifestații au fost anunțate pentru sâmbătă, după moartea lui Nahel. Autoritățile sunt îngrijorate de o reluare a violențelor