LIVE UPDATE. 328 zile de invazie. Primele obuziere Zuzana livrate Ucrainei

  • Slovacia a efectuat livrarea a opt obuziere Zuzana 2 comandate de Ucraina anul trecut.
  • ,,De astăzi, am predat Ucrainei o baterie completă de sisteme de artilerie de înaltă calitate produse de propria noastră industrie de apărare”, a declarat ministrul slovac al Apărării.
  • Compania de producţie de stat Konstrukta-Defense lucrează deja la o nouă comandă pentru Ucraina.

Slovacia a efectuat livrarea a opt obuziere Zuzana 2 comandate de Ucraina anul trecut, a anunţat luni Ministerul slovac al Apărării, potrivit mass media internațională.

,,De astăzi, am predat Ucrainei o baterie completă de sisteme de artilerie de înaltă calitate produse de propria noastră industrie de apărare”, a declarat ministrul slovac al Apărării, Jaroslav Nad, potrivit site-ul ministerului.

,,Suntem convinşi că, cu ajutorul lor, apărătorii ucraineni vor fi capabili să salveze cât mai multe vieţi şi să-şi aducă patriamai aproape de victoria necondiţionată asupra inamicului” , a adăugat el.

Compania de producţie de stat Konstrukta-Defense lucrează deja la o nouă comandă pentru Ucraina, a precizat ministerul. Aceasta ar implica încă 16 obuziere Zuzana 2, care urmează să fie plătite în comun de Germania, Danemarca şi Norvegia.

The post LIVE UPDATE. 328 zile de invazie. Primele obuziere Zuzana livrate Ucrainei appeared first on Aleph News.

Previous post Pique a ripostat la piesa fostei și s-a dus la muncă într-un Twingo
Next post Ești un fraysexual dacă preferi acest tip de sex. Ce se ascunde în spatele termenului